Телефони
Мова
Телефони
Мова

О нас

Історія народження нашого виробництва починається з 1993 року. Саме в цей непростий час становлення молодої держави, група молодих ентузіастів вирішила спробувати свої сили в швейному справі. Починалося все з кількох «пошарпаних» часом швейних машинок, розміщених в покинутому приміщенні. Тепер ТМ Wallaby об'єднує понад 120 осіб - фахівців, що працюють в цехах нашого виробництва, що відповідають вимогам сьогоднішнього дня. Сьогодні це молоде підприємство, що динамічно розвивається виробництво, яке навіть в умовах кризи зуміло не тільки не скоротити, але і наростити виробничі потужності.


Якість нашої продукції підтверджено часом, і це не порожні слова - ТМ Wallaby є лауреатом загальнонаціонального конкурсу «Вища проба» за 2006 рік та лауреатом конкурсу «100 кращіх товарів України" у 2009 році.


Не забуваємо ми і про благодійність, будучи спонсором Міжнародного дитячого фестивалю краси і таланту «Міні Міс Світу» 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 років, дитячого будинку «Надія» та товариства допомоги воїнам-інтернаціоналістам.